Onmiddellijk uw team versterken? Op zoek naar betrouwbare en enthousiaste medewerkers om plotselinge piekdrukte op te vangen? Iedere organisatie heeft soms behoefte aan tijdelijk personeel. Aan mensen die echt van aanpakken weten en aan een half woord genoeg hebben. Onze uitzendkrachten voldoen aan die kenmerken en zijn bovendien razendsnel inzetbaar.

 

Gekwalificeerd én gemotiveerd

Onze medewerkers zijn geselecteerd op basis van hun kwaliteiten en motivatie. Omdat ANFA investeert in de relatie met haar medewerkers, worden veel mensen al langere tijd door ons uitgezonden. En dat merkt u. Bij ANFA vindt u namelijk geen ongeïnteresseerde medewerkers, maar mensen die zich in de praktijk hebben bewezen; enthousiaste doorzetters (25+, in bezit van rijbewijs) die de nodige ervaring met zich meebrengen en nauwelijks instructies nodig hebben. Een garantie op directe inzetbaarheid!

 

Gegarandeerde besparing!

ANFA bewijst graag dat kwaliteit heel betaalbaar kan zijn. Wij garanderen dat u minimaal 5% op de huidige loonkosten bespaart. Klinkt goed? Neem meteen contact op voor een vrijblijvende offerte!

Contactformulier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        

 

Inschrijven

ANFA services b.v. heeft jarenlange ervaring met het detacheren van uitzendkrachten. Wilt u meer informatie over de mogelijkheiden? informeer dan vrijblijvend.

Certificaten

 

 

© 2011 Copyright All Rights Reserved. ANFA service b.v.